Том и Джери / Tom and Jerry (2021)

Том и Джери / Tom and Jerry 2021

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.8 (76 votes)

Харесвате ли филма?

Любимите герои Том и Джери се завръщет на големия екран. "Том и Джери" или "Том и Джери: Филмът" е американски компютърно-анимационен игрален филм от 2021 година, разказващ за едноименните герои от анимационната поредица на Уилям Хана и Джоузеф Барбера. Режисьор на филма е Тим Стори, а сценаристите са: Кевин Костело, Брайън Шулц и Корнелиус Юлиано.

Този път главните герои решават да започнат на чисто, тоест да си дадат шанс и може би най-накрая да се сприятелят. Като за начало котаракът Том и мишката Джери отиват в Ню Йорк. След дългогодишния конфликт двамата главни герои наистина искат да започнат всичко отначало. Докато Джери търси нов дом, котаракът Том, който мечтае да стане пианист, свири в Сентръл парк като се прави на сляп, за да привлича повече хора. По време на един от неговите концерти в парка идва Джери. Двамата се сбиват, в резултат на което пианото на Том е счупено. Джери естествено бяга, а Том се сблъсква с банда улични котки, чийто водач е Бъч.
Кайла Форестър (Клоуи Грейс Мориц) е младо и красиво момиче, което не се задържа дълго на едно работно място. Тя постоянно сменя работата си. Един ден тя се сблъсква с Том, който преследва Джери. В резултат на това дрехите, които Кайла трябва да достави на клиентка се изцапват. В крайна сметка момичето отново остава без работа. Тя отива по обява в луксозния хотел "Роял Гейт". Там Кайла измамва една от служителките по договор, прогонва я и присвоява нейната автобиография, с което получава работата. Първата задача, с която Кайла е натоварена е да помогне на организатора на мероприятия Терънс Мендоса, да организират "сватбата на века". През това време Джери се настанява в хотела, където краде храна и предмети, за да обзаведе богато своя кът.

В хотела пристигат индийските младоженци Прита Мехта и нейният годеник Бен заедно с домашните си любимци Спайк и Тутси. Кайла и Терънс ги посрещат радушно. Докато очарователната Кайла разговаря с гостите, Джери се промъква в дамската чантичка на Прита и открадва скъпоценен пръстен от там. И тук започва най-интересното. Гледайте анимацията Том и Джери (Tom and Jerry 2021), която ще ви впечатли със забавният си сюжет.