Тайната / The Secret: Dare to Dream (2020)

Тайната / The Secret: Dare to Dream 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.2 (166 votes)

Харесвате ли филма?

"Тайната" (The Secret: Dare to Dream 2020) е американски романтичен филм от 2020 г., базиран на едноименната книга от 2006 г. на Ронда Бърн. Изданието е преведено на 50 езика и е включено в списъка на бестселърите на New York Times в продължение на цели 190 седмици. Режисьор на филма е Анди Тенант. Сценарият е написан от Бека Брънстетър, Рик Паркс и самия Тенант. Във филма участват Джош Лукас, Кейти Холмс, Селия Уестън, Джери О'Конъл и др.

Сюжетът на филма "Тайната" (The Secret: Dare to Dream 2020) се върти около главната героиня Миранда (Кейти Холмс), която сама отглежда трите си деца и е в пълен банкрут след смъртта на съпруга си. Един ден мъж на име Брей (Джош Лукас) пристига от друг град, за да предаде на Миранда пакет. Но когато отива в къщата на Миранда заварва само сина й. След като се запознава с момчето си тръгва, решавайки че ще предаде пакета лично следващия път. Малко по-късно Миранда се блъска в автомобила му. Двамата се запознават. Брей предлага на Миранда да ремонтира бронята на колата й. Така той се запознава с останалите й деца, а когато си тръгва оставя пакета в пощенската кутия пред къщата.

Същевременно към града се приближава мощен ураган. През нощта покривът на къщата на главната героиня силно пострада. На сутринта Брей отива да провери дали всичко е наред с Миранда и децата й. Той открива, че ураганът е отнесъл пощенската кутия. Брей предлага на Миранда да ремонтира покрива й, тя се съгласява и през цялото време се чуди защо този непознат мъж й помага. Но както знаем няма случайни неща.

Филмът "Тайната" (The Secret: Dare to Dream 2020) показва, че дори една лоша случка може да постави начало на нещо ново и прекрасно. Всички знаем старата поговорка "Всяко зло е за добро". Древните хора са го казали още. Ако се вторачваш в дребните неприятности и само се оплакваш, нищо добро не чакай... Ако обаче смениш вектора на мисленето си към позитивно, животът ти ще се превърне в истинско щастие. Такива са посланията на този чудесен филм.