Круд: Нова епоха / The Croods 2 (2020)

Круд: Нова епоха / The Croods 2 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (175 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът Круд: Нова епоха (The Croods 2 2020) е невероятно красива и забавна анимация, подходяща зя цялото семейство. Тя разказва нови истории за приключенията на веселите първобитни хора. Хип Круд и неговите роднини са представители на дивите хора, живели на Земята в праисторическия период. Всеки ден те са принудени да оцеляват при различни условия, борейки се с представители на агресивна фауна и други двуноги. Те трябва да се сдобиват с храна в един изключително опасен свят. С времето обаче им омръзва да не излизат от своя пещерен подземен свят и така семейство Круд решава да си потърси по-безопасен дом.
Праисторическото семейство от "филмът Круд Нова епоха" тръгва в поход, за да намери място, където да се настани и което да нарече свой нов дом. По време на това тяхно пътешествие семейството се натъква на висока непристъпна стена зад която се крие едно истинско райско място за живеене. Радостта от находката обаче бързо секва, след като се разбира, че зад стената вече има обитатели – семейство Хомо Сапиенс. В прекрасната къща на огромно дърво с много изобретения и много земя, засадена с чудесни плодоносни растения, живее семейство, което е в пъти по-напред в еволюцията за разлика от диваците Круд.
Хомо Сапиенс е гостоприемно и приема първите им гости в света. Не след дълго обаче отношенията между двете семейства започват да ескалират. И когато всичко изглежда така сякаш пещерняците и напредналите в развитието си хора ще намерят общ език, нова опасност ги въвлича в пътешествие извън уютния и укрепен дом.
И тук започват още по-забавни приключения и непредвидени ситуации, които правят анимацията изключително смешна и непредсказуема.
Ще успеят ли първобитните хора от семейство Круд и другите древни хора, превъзхождащи ги по развитие – семейство Хомо Сапиенс да намерят общ език? Ще се справят ли с голямата опасност заедно или по отделно? Ще могат ли Круд да наваксат в развитието и да стигнат до нивото на Хомо Сапиенс? Какво бъдеще очаква двете семейства? Предстои да разберем гелдайки анимационният филм Круд: Нова епоха (The Croods 2 2020).