Истински хаос / Hard Kill (2020)

Истински хаос / Hard Kill 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.3 (113 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Истински хаос" (HardKill) е дългоочакваният американски екшън на режисьора Мат Ескандари с участието на Брус Уилис в главната роля. Първоначално екшън-трилърът е озаглавен "Open Source".
Сюжетът на "Истински хаос" се върти около ценна разработка на главния герой Донован Чалмърс (Брус Уилис), който е милиардер - иноватор в технологиите. Неговата нова разработка може да се окаже смъртоносна, ако се озове в погрешни ръце. За да защити смъртоносното изобретение Донован наема група наемници, ръководени от Дерек Милър (Джеси Меткалф) – експерт по сигурността. Тяхната задача е да опазят изобретението, което може да внесе истински хаос в света, ако попадне в ръцете на лица с недобронамерени планове.
След като Милър събира група професионалисти и се заема със задачата изведнъж ситуацията се обърква и започва да излиза извън контрол. Причината е негов стар враг. Мисията на групата му става все по-опасна и по-трудна, когато групировка отвличат дъщерята на иноватора Чалмърс, за да се доберат до революционната технологична разработка. Те са готови на всичко за целта си.
Единственият, който може да спаси положението е Милър, но за да го постигне трябва да влезе в смъртоносна битка със своя стар противник. Дерек Милър и екипът му трябва да се състезават срещу времето, за дауспеят да спасят момичето и съдбата на човечеството, преди да е станало твърде късно.
В смъртоносната битка се включва и самият милиардер Донован Чалмърс, за да защити себе си и дъщеря си.
Ще успее ли Милър да помогне на Чалмърс да спаси дъщеря си и ценната разработка? Предстои да разберем.
Това е третият филм на режисьора Мат Ескандари с участието на Брус Уилис. Първите два са "Спешно отделение" (Trauma Center) от 2019 година и "Преживей нощта" (Survive the Night), който излезе по кината в САЩ през май 2020 година. Освен легендарната холивудска звезда Брус Уилис в "Истински хаос" ще видим Джеси Меткалф, Тексас Батъл и други.