Безмилостен град турски сериал

Безмилостен град

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (47 votes)

Харесвате ли филма?

Безмилостен град е история за човешките взаимоотношения, ценности и морал. Създателите на сериала са избрали уникален актьорски състав. Изпълнителите на главните роли карат зрителите да съпреживяват историята на персонажите и да очакват с нетърпение всеки следващ нов епизод.

Новият турски драматичен сериал Безмилостен град е сърцераздирателна история за живота на едно на пръв поглед успешно и почтено семейство, живеещо на брега на Босфора. Ага Карачай (Фикрет Кушкан) е главата на семейството и собственик на логистична компания. Той търси булка за своя племенник Недим (Беркер Гювен), който като дете е паднал от височина, получил е инсулт и сега е прикован към инвалидна количка. Ага Карачай се зарича пред брат си да се грижи за племенника си и при никакви обстоятелства да не го оставя сам.

Съпругата на Ага Карачай - Шениз не подкрепя начинанията на съпруга си и дразни другите с непоносимия си характер. Шениз и Ага имат две деца - Дженк и Дамла (Симай Барлас), които са разглезени и лицемерни. Шениз (Мине Тугай) се опитва на всяка цена да се отърве от племенника си Недим, считайки го за бреме за семейството и конкурент на собствения й син Дженк (Мехмет Озан Долунай). След като Ага Карачай разбира, че е много болен, решава да намери съпруга за своя племенник, която да се омъжи за него. Ага Карачай възлага на Нуртен (Гамзе Демирбилек), която работи като помощница в неговото имение, да намери жена за неговия племенник.

Така в сюжета на сериала Безмилостен град влиза семейството на гордата, принципна и консервативна Сехер Йълмаз. Тя живее със своята свекърва Нериман и с трите си деца Джемре (Сера Кутлубей), Джерен и Дживан Йълмаз (Идрис Неби Ташкан). Недим се свързва с Нериман като й предлага да се премести в имението заедно с цялото й семейство, като в замяна на това, внучка й трябва да се омъжи за Недим. Нериман (Айшен Сезерел) осъзнава, че Сехер никога няма да направи такава стъпка. За да осъществи начинанието, Нериман измисля сложна интрига и убеждава внучката си Джерен (Бахар Шахин) да убеди майка си да се преместят в къщата на фамилия Карачай. След инцидент, от който семейството остава без дом, Сехер (Дениз Уур) се съгласява с предложението и всички от фамилия Йълмаз отиват в Истанбул. Но това ли е правилният избор?

След като съдбата събра всички персонажи в една къща, всеки трябва да живее със своите тайни, страхове и желания, което понякога ще бъде много трудно. Как се развият събитията в сериала Безмилостен град (Zalim İstanbul), известен още със заглавието Жестокият Истанбул, ще узнаем гледайки този филм до неговия последен епизод финал. Всички епизоди на Безмилостен град са 136 на брой и могат да бъдат гледани както в ефир с бг превод, така и онлайн с бг субтитри.